fargbomb.blogg.se

En vardag med alla dess känslor och roliga äventyr. Livets alla gåtor, tankar & funderingar. Varje dag är en ny sida, som i en saga!

En vecka fylld av kärlek

Publicerad 2014-11-30 21:27:00 i Allmänt,

Blir man trött eller blir man trött av vädret? Sjukt ju! 
I tisdags blev det en bra kväll! En riktig såndär super kväll som inte var planerad. Tur att du, Hanna kan vara spontan ibland :D Vilket jag tycker kan vara synd att inte alls många människor i min närhet är, hehe jag är nog den mest spontana...Fast att göra planer är sjukt najs det också! 
En pratstund om livets alla svåra och roliga saker eller stunder osm hänt, som kommer att hända oss två. Sånt är verkligen livsviktigt för mig, någon som kan lyssna och jag som kan lyssna på en annans funderingar. Det bästa ju och givetvis vitt vin på Brillo. Sedan drog vi oss vidare till evenemanget för Portkod 1525 på Kåken. God. 
Vi båda två fick blandade känslor...som att man hamnat fel haha. Fast å andra sidan blev jag starstrucked av att Ulrik Munther, skådespelarna och bloggare gick förbi/sade hej och vistades i samma rum som en själv. Skrattar åt det... Vår generation av kändisar ungefär och stället var specciellt i sig, en härlig atmosfär på något vis. Självklart fick vi tag i Ester, en bekant till mig som vunnit priset att sjunga tillsammans med Vinsten. Så fruktansvärd go tjej och med mycket energi! 
 
Nästa kärleksfulla och härliga kväll denna vecka var i torsdags då jag hängde med jobbkollegor- gamla & nya! Wow. Jag bara älskar mäniskor, as you know ;) Vi hängde på Ugglan på Söder, i älskade Stockholm. Blev mycket skratt och ööööl. Kärlek för mig än sålänge är niii och andra vänner/kollegor runt omkring & familjen. Och vår fina grannkatt Markuuuus. Love at first sight, jag lovaaar. Lol. Lolzi.
 
Fick ett samtal av fina Linn igår från Bad gastein!!!!!!!!!!!! Saknar dig så :'(, fast det vet du ju redan. Jag ska nog åka ner dit!!! Seriöst och jobba lite och umgås med människor. Jag är trött på livet här hemma, men då blir det inte förren i januari/februari. Är trött på tråkiga livet här hemma...Fast nu ska jag väl inte vara så hemsk negativ. 
Positiva saker framöver:
1. Hänga med tinkie i veckan!
2. Julbord med jobbet!
3. Luciafirande
4. Middag på Lucia hos Linda med familjen!
5. Älskade Julia kommer till mig 19-21!
6. Vara ledig på Julafton! - första på 2år i guess?
 
En sista...
Du kan aldrig veta vem människan är förren den bevisat motsattsen eller öppnat upp sig för dig. Damn you Isabella, du är inte helt fördomsfri minsann (vilket jag ofta tänker att jag är)! Så käraste vänner glöm aldrig bort att den du tror är på ett visst sätt kanske visar sig vara någon helt annan människa! (Tror gör man i kyrkan...som Min mormor brukar säga) :) 
 
Dags att se en av världens bästa kärleks filmer, Love Actually. ÅH.
PS.- Min mormor sa nyss att hon var kär i mig, hahaah (men inte som du vill)
 
 
Kärlek,
B

Om

Min profilbild

Isabella

Hej! Jag är en glad 22-åring, är en liten drömmare och är nyfiken på vad livet har att erbjuda! Jag älskar att... läsa böcker (biografier står högst), måla, dricka te, äta lakrits, umgås i sällskap med roliga människor som får mig att skratta, att prata om livet och jag älskar så mycket saker så listan kan nog göras väldigt lång. Mitt drömyrke och mål är att bli polis. Så vi får se vart min väg tar mig!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela